1 Aralık 2017 Cuma

Fotoğrafçılığına güvenenler buyursun gelsin!

http://www.tfsfonayliyarismalar.org/ 


Bu site Türkiye'n en kapsamlı online fotoğrafçılık yarışmalarının duyurulduğu site.
Eğer bir yarışmaya katılmak istiyorsanız ama "Şimdi kim uğraşacak?" da diyorsanız, tam sizin derdinize deva bir site. Zaten sitenin ismi bile güven verici. TÜRKİYE FOTOĞRAF FEDERASYONU ONAYLI.
Ne mi yapıyoruz?
Siteye giriyoruz ilk önce vizyonlarını gözden geçirmenizde fayda var. Yani kendileri size ne yaptıklarını nasıl bir yol izlediklerini açıklıyor. Bundan sonrası üye olmakta.
Bu site ülkede en geniş kapsamlı ve en faal site. Hemen her bölgenin içerdiği fotoğraf yarışmalarını her ayrıntısıyla sunuyor. Aynı zamanda varsa
websitesi olan fotoğraf yarışmalarının da sitesine ulaşabiliyorsunuz.
Sitenin
anasayfasında yakında sona erecek yarışmaları görebiliyorsunuz. Aynı zamanda manşet kısmında da afişlere veya posterlere sahip olan büyük çaplı yarışmaların ayrıntıları yer alıyor.
Yarışmaların katılım şartları , süreleri , tarihleri her ayrıntısıyla yazıyor.
Ayrıca sitenin yetkilisiyle de iletişime geçebiliyorsunuz. Federasyon tarafından direk yönetilen sitenin asıl kaynağı ise federasyonun kendi sitesi.
Sitenin adresi ise ; 
http://www.tfsf.org.tr/


Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu'nun kendi sitesinde yarışmalara ait duyurular yer alıyor. Ulusal ve evrensel çapta var olan ve katılımı serbest olan yarışmalar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.


Fotoğraf Yarışmalarının duyurulduğu diğer bir site de bu.

Bu site de geniş çaplı ve faal bir site. Ancak serbest , gönüllü çalışılan yarışmalar daha çoğunlukta duyuruluyor bu sitede. Derneklerin , vakıfların , üniversitelerin ya da şirketlerin özel yarışmaları da yer alıyor. Sosyal sorumluluk projelerinde yer almak isterseniz bu siteye göz atın derim. Özellikle dergilere gönderilirken seçilen fotoğrafların yarışmalardan çıkması sonucu bu tip yarışmalar oldukça fazlalaştı. Her an yarışmalar bulup şansınızı deneyebilirsiniz.


http://www.tfsf.org.tr/ ' da aynı zamanda eğitimler ve içerikleri hakkında da bilgi alabilirsiniz. Resmi / resmi olmayan birçok eğitim hakkında içerik mevcut.



Bu gibi yarışmalar fotoğrafçılığa ilgisi olan ve nerede kullanacağını bilmeyen birçoğumuza ön ayak oluyor. Bu yüzden cesaretiniz yoksa küçük çaplı , sizi cesaretlendirecek yarışmalarla başlayın. Asla hobilerinizi sadece hobi diyerek boş vakitlerinizle değersizleştirmeyin. Fotoğraf bir sanat , sanatçı olmayı siz seçin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder