27 Ocak 2017 Cuma

Fazla Faydalı İnternet Siteleri !

Bu yazım tamamen alıntıdır. Ordan burdan topladığım forumlardan aldığım yazılardan ve incelediğim sitelerden en faydalı olanlarını yazıyorum. Tamamen ücretsiz erişim sağlayan bu siteler internette sosyal medyalardan sıkıldığınız anda çok iyi birer ilaç olacak. Özellikle aralarında birkaç tane var ki benim gerçekten bağımlısı olduğum , bilgisayarı açar açmaz her yerden önce o sitelere tıkladığım.
Here We Go!

 Bu hayvanat bahçesi SanDiego Zoo. Amerika'dan canlı olarak bir hayvanat bahçesini seyredebiliyorsunuz. Pandalar, koalalar, penguenler.. Birçok hayvanın 7/24 canlı olarak hayatlarını görebiliyoruz.Bu şekilde imkanlarını ve hayvanların yaşadığı ortamın sağlıklı olup olmadığını görebiliyorsunuz.
P.S:Bağımlılık yapıyor mesela ben 1 saattir panda izliyorum.


  Birçoğunuz ne alaka ne gereği var diyebilir.Bence de gereği yok. Bu siteyi kısaca anlatayım , telefonunuz için mesaj , arama vs değişik bildirim sesleri bulunuyor. Bu siteden mp3 olarak indirebiliyorsunuz sesleri.


  Bu site İngilizce'sini geliştirmek isteyenler için İngilizce bir site. Bence çok iyi bir veritabanı var. Bu konudaki Türkçe sitelerden de bahsedeceğim bir yazıda ancak bu biraz daha profesyonel.


  Bu sitede Dünya'dan birçok yazarın ünlü kitaplarını PDF olarak ücretsiz indirebilirsiniz. Sabahattin Ali , Dostoyevski , Albert Einstein gibi ünlü isimlerin kitapları var. Ayrıca kutsal kitapları da bulabilirsiniz.


 Dünya'daki tüm radyoları birleştirelim demişler ve resmen bize bir iyilik yapmışlar. Dünya haritası üzerinden seçin ve dinleyin.


 Nostalji kokan harika bir site. Bir blog ve içinde eskiden insanların birbirine yazdığı mektupları bulabiliyorsunuz. Annesine , sevgilisine , kardeşine herkesin birbirine yazdığı eski mektuplar. Çok değerli çok kıymetli bir site. Mutlaka bakın.


 İsminden korkmayınız malum Türkiye olarak matematiğe alerjimiz olabiliyor. Ama bu sitede sadece matematik yok. Bilim ve fen dünyasından çok değerli çok önemli makaleler buluşlar ve haberler var.


 Ben keşfettiğimde "Bunu bilimiyor musun hala?" diyerek dalga geçildi benim şahsımla ama maalesef bilmiyormuşum. Bildiğiniz alıntılar yapılıyor bu sitede. Aslında bildiğiniz mi bilmem ama harika alıntılar yani. Herkesin kitaplar hakkında bir şeyler yazdıkları site.


 Bir girince saatlerinizi harcayan muazzam site.Aslında çok basit ve tek boyutlu bir işlem yapıyorsunuz ama çok eğlenceli. Siteye girer girmez bir nesne çiz diye komut geliyor. O nesneyi yazıyor tabi ki örneğin ; kalem , çamaşır makinesi vs. Bunu çiziyorsunuz ve bot biliyor. bilene kadar çizmeye devam ediyorsunuz ve bot da tahminde bulunuyor. Site google'a ait ve İngilizce.


 Bu site çocuklara yönelik ama ben 20 yaşındaki bir birey olarak düzenli giriyorum. Masallar profesyonel olarak seslendiriliyor. Harika!


 Şudabap zaten hali hazırda çok ünlü bir site. Staj dönemimde de çok sık kullandığım çocuk şarkılarının olduğu kendine has aşırı kaliteli bir hizmet. Mutlaka bakınız.

  Çok daha kapsamlı evrensel pdf arşivi. Her türlü kitabı bulabilirsiniz.


 Çizgi roman severler için sonsuz çizgi romanın bulunduğu devasa arşiv.

Devamı gelecek..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder